my Love…


my Love…

Sunday, January 28th, 2007

akhirnya…
setelah penantian panjang,,
eh, gak juga sih..
b’hub gw baru buka fs gw ajah kali yah??

yah,,,
wentworth miller mau juga approve gw sebagai temannya,,,
ah,,,
coba gw bisa jadi temen hidupnya…
alahhhhhh…
mimpi!!
kalo gw bisa face to face ma wentworth miller..
yang gw pengen bilang ke dia…
>> Hi!!!!! i juz wanna say dat u r so damn HOT. And de only reason im watchin prison break iz b’coz ur in it  ! ! ! YOU ROCK !!!!!!<<<

yeah,,,
oh my gosh,,,
sexy… i want 2 hold u…

ih,,
jijay..
kalo dy bisa gerti bahasa indonesia,,Th12315888

dy dah muntah2 kali baca blog gw ini..
harus diwaspadai nih..
aduh,,, beneran nih,, gw lagi seneng…
love you..
eh, gw kaya orang lagi jatuh cinta ajah ney..

okay, i seriously cannot believe i’m actually sayingTh12316005
this.
i mean,
i’m not usually this crazy, but this guy is sooo damn good, hot, n sexy in prison
break, i just CAN’T HELP IT,, this guy
has the most intense eyes.

Weeklyphoto
liat potonya…
Really like how you look… u’re so cool and sexy…  u’ve got a pair of sensational, attractive sexy eyes… love ya…..

udah mana lulusan princeton university lagi,,,,
gokil…
Star2866wentworthmiller

ah,,, i will always dream about u ajah deh as my “prisoner”
hehe…

I LOVE U………

Wentworth2

Advertisements

~ by ketekbasahminggir on November 29, 2008.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: