It’s coming!!


uhuy…!!

finally… setelah menunggu kurang lebih plus minus (kalo gak salah) 15 bulan,,, after gw bikin blog di tempat blog tergress ini *katanya* gw mulai posting pertama gw!!

Mungkin ada yang menunggu-nunggu (ge-er lo bie) kapan gw ngorbit lagi di dunia blog..

maaf para readers gw tercinta (hueks) gw dari tahun jebot lupa username gw di wordpress ni paan..

nah,, baru kemaren dah tuh imel gw kuplik-kuplik..

cari username gw!! hehe..

yah,, yang penting gw nongol lagi kan??!!

okeh dah…

this is just introducing to my blog!!

welcome to ketekbasahminggir ye…

enjoy it!!

Advertisements

~ by ketekbasahminggir on November 29, 2008.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: